Neljäs viikko

Neljännellä viikolla pentulaatikossa alkoi olla yhä enemmän elämää. Hännät heiluivat ja kaikkea mahdollista piti jo vähän uusilla hienoilla hampailla maistella. Ja tietysti päivittäin piti vähän kaveriakin niivittää. Myös Heta sai muutaman kerran tuntea pienet naskalihampaat korvissaan kun meni liian uteliaana poikien touhuja tutkimaan. Neljän viikon iässä pojilla oli painoa 1800g.


 
Lisää kuvia Next
Poimintoja Lipen pentupäiväkirjasta

pe. 2.2. Pojat aloittivat aamulla leikin. Kyllä oli kiva katsella kun ne hyökkäilivät toistensa kimppuun. pienempi oli selvästi aktiivisempi ja toinen olisi alkuun halunnut nukkua, mutta sekin innostui. Nita on kuin kello. Noin 11.30 se tuli pukkimaan minua ja juoksi alas. Lähdimme ulos ja sitten syömään - ja heti kiireesti poikia hoitamaan ja syöttämään. Pojat ovat selvästi  enemmän hereillä, ruokailun ja liritysten jälkeen niillä on leikkituokio jolloin harjoitetaan myös äänijänteitäkin.

ma. 5.2. Näyttää kuin poikien turkkikin olisi kasvanut. Kyllä ne taas ovat kasvaneet, ja kahdessa päivässä! Onneksi niille on suotu tuota nahkaa reilusti, jotta on kasvunvaraa.

ti. 6.2. Poikien leikit sen kun petraantuvat. Sivuliirto ja painava peppu välillä vähän haittaa, eikä ne etutassutkaan aina ihan tarkalleen toimi. Silti sitkeys on priimaluokkaa.

ke. 7.2. Kun tulin Nita syötti pojat ja sitten alkoi suosittu selätys-hyökkäysleikki. Täysin tasapäisenä kamppailut päättyivät kun herrat kesken kaiken nukahtivat kaulakkain. Hetaa näyttää kiinnostavan poikien painit erityisesti. Se seuraa niitä kaula pitkänä.

to. 8.2. Kumpi se onkaan pikkuinen ja kumpi iso?! Joka tapauksessa reippaita nassikoita. Aamu alkoi ruokailulla. Nita antoi niiden syödä pitkään. Syönnin jälkeen pientä nahisemista ja sitten uni maittoi. p.s. Pojathan osaavat jo hypätä!

 

Nitan-pennut27vrk
leikkia1
leikkia2
leikkia3
paperilla
pentulaatikossa
poika1
poika1-4vk
poika1_4vk
poika1_4vk2
poika2
poika2-4vk
poika2_4vk
pojat27vrk
pojat_2.2