Edellisten vuosien päiväkirjat löytyvät nyt arkistosta.    

 


● Keskustelua, kuvia, kuulumisia ja muutakin vähemmän vakavamielistä tarinaa löydät nyt myös Facebookista, jossa Crab Apple's cockereilla on oma ryhmänsä. Mukaan ryhmään ovat tervetulleita kaikki Crab Apple's cockerin omistajat perheenjäsenineen. -> Klik
 

 

5.5.2019 Meillä on pentuja. :) Milan ja Bonon pennut syntyivät perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tällä kertaa pentueessa on 2 poikaa ja 4 tyttöä. Lisäksi värien puolesta saatiin juuri sellainen tivoli, kuin vähän ounasteltiinkin. Tällä kertaa pennut voi siis melko hyvin erottaa toisistaan jo värien perusteilla. :) Kolme ensimmäistä pentua syntyivät puolen yön molemmin puolin. Sen jälkeen parin tunnin tauko ja kaksi pentua lisää.  Perinteinen emo pesulle, ulos ja ruokaa... Parin tunnin päästä emo on taas levoton. Yksi istukka puuttui tuossa kohtaa vielä, joten oletus alkoi jo olla vähän se, että sitä tässä nyt odotellaan. Pieni yllätys siis olikin, että tulossa olikin vielä yksi bonuspentu! Pieni punakirjava tyttö syntyi samaan aikaan istukan kanssa, joten oletettavasti se istukka oli jo jonkin aikaa aikaisemmin irronnut. Veltonoloinen pentu ryhtyi kuitenkin melko nopeasti virkoamaan hieronnalla ja pentuboosterilla ja sai elämänsyrjästä kiinni. :)

Nyt keskitymme pentujen hoivaamiseen ja siihen että saisimme kaikki kasvuun. Kotien mietinnän aika tulee vasta siinä kohtaa ajankohtaiseksi, kun saamme pennut vähän isommiksi ja ryhdymme näkemään mitä niistä on kasvamassa.  Pentujen kuulumisia kannattaa seurata FB-sivultamme: www.facebook.com/kaariainen.net/

 

9.3.2019 Päiväkirjamme on nyt kokeiluluonteisesti siirtynyt sosiaalisen median pariin, ja uusimmat kuulumisemme löytyvät pääasiassa julkiselta FB-sivulta: www.facebook.com/kaariainen.net/ Uutiset nähdäksesi et tarvitse omia FB-tunnuksia. :) Muutoin kotisivut jatkavat vielä ennallaan, odotellen tosin kokoajan aikaa ja innostusta kotisivujen uusimiseen.

Toiveissamme on myös uusien cockerilasten syntymä pian vapun jälkeen. Sijoituskoiramme Mila on astutettu kasvatillamme Bonolla 3.3.2019. Perustiedot yhdistelmästä löytyvät jo nyt pentusivulta. Lisätietoja luvassa, mikäli ultra 1.4. vahvistaa Milan kantavaksi.